Beden Eğitimi ders programı, öğrencilerin bedensel ve sportif etkinlikleri gerçekleştirmek için gereken bilgi ve becerileri edinmiş, bedensel olarak sağlıklı ve zinde, serbest zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmeyi bilen, öğrendiklerini kişisel gelişiminde ve yaşantısında olumlu olarak kullanan bireyler olarak görmektir. Öğrencilerimizin sağlıklı gelişimlerini takip edebilmek adına onlara her yıl Sağlıkla İlişkilendirilmiş Fiziksel Uygunluk Testleri yapmaktayız. Performansa dayalı değerlendirmelerin olmadığı bu testlerle öğrencilerimizin sağlıklı gelişimleri takip ederek  velilerimizle paylaşıyoruz. Programlarımıza oryantiring, korfbol, takım oyunları ve ip atlama çalışmalarını alarak zenginleştirdik. Derslerimiz tüm seviyelerde haftada 2 saat olarak uygulanmaktadır.