UZHAN TURİZM

Geleceğimizin teminatı olan minik kalpleri güvenle yarınlara taşımak için varız…
UZHAN Turizm kurucu ve ortakları olan Serkan Han ve Semih Uzunca öğrenci ve personel servis taşımacılığı sektörüne 2008 yılında giriş yapmış ve 2015 yılınca UZC turizm ve HAN turizm olarak kendi firmalarını kurmuşlardır. Daha sonrasında 2019 yılında edindikleri tüm bilgi ve deneyimlerini birleştirme kararı alarak UZHAN Turizm’i kurmuşlardır.

UZHAN, 2019 yılında başlamış olduğu öğrenci ve personel servis taşımacılığı hizmetlerini dünden bugüne kalite, güven, özen, dakiklik ile gerçekleştirmektedir. Araçları & Personeli, firmaların isteklerine cevap verecek nitelikte olup öğrenci ve personel servis taşımacılığı konusunda yılların tecrübesiyle müşteri memnuniyetini benimsemiş olarak çalışmaktadır.

Uzhan Turizm tercih edilen ve güvenilir bir marka olmayı başarmış, ‘’güvenlik ve konfor‘’ ilkelerinden ödün vermeden hizmetlerini sürdürmektedir.
Uzhan Turizm başarısını; daima işine ve insanlara değer veren bir ekip, mesleğine sahip çıkan kurallara saygılı ve en önemlisi işini severek yapan uzman sürücü kadrosuyla sağlamaktadır.
Bu doğrultuda, hizmet sektörünün gerekliliği olarak sürekli kendini geliştirmekte ve yeni yatırımlar yapmaktadır. Yapmış olduğu bu yatırımlarla çağımızın getirdiği ileri teknolojiyi tüm imkanlarıyla kullanıyor ve sektöre uyarlayarak servis taşımacılığında daima yeniliklere öncü olmaya devam etmektedir. Taşıdığı insanların evlerinden işyerlerine, okullarına, iş yerlerinden, okullarından evlerine güvenli ve huzurlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamak her daim öncelikli görevidir. Bu yönde gerekli tedbirleri aldığı gibi, sürekli yenilenen filosuyla müşterilerine, öğrencilerine rahat ve konforlu taşımacılık hizmetini sağlamaya devam edecektir.

Tüm Uzhan Turizm Servis Araçları:
•       Çocukların iniş binişlerinde güvenliği sağlamak için hostes bulunan,
•       Koltuklarda emniyet kemeri bulunan,
•       Periyodik bakımları özenle ve zamanında yapılan,
•       İç ve Dış Temizlikleri günlük yapılan,
•       Konforlu, ısıtma ve soğutma sistemleri çalışan,
•       Hava ve yol şartlarına göre her türlü teçhizatı bulunan,
•       Mecburi teçhizat ve avadanlıklar (yangın söndürme cihazı, ilk yardım çantası, trafik seti) eksiksiz, kullanılmaya hazır olan
•       Trafik, Kasko ve ferdi koltuk sigortaları yapılmış araçlardır.

Saygılarımızla,
Uzhan Yönetim Kurulu

BİZ SİZİ ARAYALIM

Okulumuz hakkında detaylı bilgi almak için formu doldurun, biz sizi arayalım.

TelefonOnline Görüşme