Teknolojinin baş döndürücü bir hızla geliştiği günümüz dünyasında bilgisayarın günlük yaşamımızdaki önemi tartışılmaz bir gerçektir. Amacımız, öğrencilerimizin teknolojiyi yaratıcılıklarıyla aktif ve çok yönlü olarak kullanmalarını sağlamaktır.

Özellikle son yıllarda dijital kültürün ortak dili olan kodlama dersi kapsamında, yüksek teknolojili ürünler üreten bir toplum olma yolunda; ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza kodlama, robotik, sosyal medya alanlarında gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla güncel yazılım programlama dilleri öğretilmektedir.

Okulumuzdaki bilgisayar ve teknoloji eğitimi sonunda hedeflenen, öğrencilerin karşılaştıkları zorlukları kendi başlarına aşabilecek düzeye gelip, teknoloji dünyasının sınırsız olanaklarından olabildiğince faydalanmalarını sağlamaktır.

, Bilgisayar Laboratuvarı