Teknolojinin baş döndürücü bir hızla geliştiği günümüz dünyasında bilgisayarın günlük yaşamımızdaki önemi tartışılmaz bir gerçektir.

Amacımız, öğrencilerimizin teknolojiyi yaratıcılıklarıyla aktif ve çok yönlü olarak kullanmalarını sağlamaktır. Bu anlamda bilgisayarı her alanda bir “araç” olarak kullanma bilincini kazanacaklardır. Eğitimimizin temel içeriğini, işletim sistemi, kelime işlem, hesap tabloları, grafik, masaüstü yayıncılık, çoklu ortam uygulamaları, veritabanı, internet ve kodlama eğitimi oluşturmaktadır.

Okulumuzdaki bilgisayar ve teknoloji eğitimi sonunda hedeflenen, öğrencilerin karşılaştıkları zorlukları kendi başlarına aşabilecek düzeye gelip, teknoloji dünyasının sınırsız olanaklarından olabildiğince faydalanmalarını sağlamaktır.

, Bilgisayar Laboratuvarı