Okullarımızda , ana sınıfından başlayan İngilizce eğitimi liseye kadar bir bütünlük içerisinde devam etmektedir.

Programlarımız, öğrencilerimizin yaş gelişim düzeyleri dikkate alarak hazırlanmış olup, dil öğrenimindeki tüm becerileri; okuma-konuşma-dinleme ve yazma- en iyi şekilde kazandırmaya yöneliktir. Bu becerileri kazandırırken, eleştirel ve yaratıcı düşünme becerilerini de kazandırmaya yönelik etkinlik ve planlar programımızın içerisine yedirilmiştir. Derslerimiz planlanırken 21. Yüzyıl becerileri dikkate alınır, öğrenci merkezli planlanan derslerde ikili ve grup etkinliklerine öncelik verilir.

, Yabancı Dil Eğitimi

İlkokulda branş ve sınıf öğretmenlerinin ortak belirledikleri temalar bazında birbirini destekleyen ve pekiştiren ünitelerin bulunduğu bir ders programı takip edilmektedir. İngilizce derslerimizde şarkılar, oyunlar, çocuk kitapları, canlandırmalar, sanat ve elişi aktiviteleri konularla ilişkilendirilerek yapılır. Okuma ve yazma çalışmaları sınıf öğretmenlerinin çalışmalarına paralel şekilde yürütülmektedir. Bu hedeflerimizi destekleyen çeşitli okul içi ve okul dışı projeler ve yarışmalara katılmaktayız.