ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI
ÖZEL KOCAELİ OKULLARI ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURU FORMU

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNUNA DAİR:

İşbu okul kayıt başvurusunda 3. Kişi veri sahiplerine ait kişisel verilerin ODTÜ GV Özel Kocaeli Okulları ile paylaşılmış olması halinde; paylaşmış olduğum 3. kişi veri sahipleri ve velayetleri altında bulunan öğrencilere ait kişisel verilerin tarafımca 6698 Sayılı KVKK’ya uygun olarak işlendiğini ve okulunuza aktarıldığını beyan ve taahhüt ederim.

Yaptığım okul ön kayıt başvurusunun bu dönem kabul edilmemesi ve/veya başvuru kabul edilmiş olmasına rağmen okul kayıt işleminin bu dönem yapılmaması halinde, kayıt bilgilerimin başvurduğum eğitim öğretim dönemi boyunca değerlendirilmek üzere saklanmasını ve Okul başvuru kontenjanında herhangi bir değişiklik olması halinde tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum.

ANNE BİLGİLERİ

BABA BİLGİLERİ

BİZ SİZİ ARAYALIM

Okulumuz hakkında detaylı bilgi almak için formu doldurun, biz sizi arayalım.

TelefonOnline Görüşme