ODTÜ GV Özel Kocaeli Okulları
KYÖV Özel Anadolu Lisesi
Bursluluk Sınavı Başvuru Formu

Bu form 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında ODTÜ GV Özel Kocaeli Okulları KYÖV Özel Anadolu Lisesi 9.-10.-11.-12. sınıflarına kayıt yaptırmak isteyenler tarafından doldurulacaktır.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNUNA DAİR:

İşbu okul kayıt başvurusunda 3. Kişi veri sahiplerine ait kişisel verilerin ODTÜ GV Özel Kocaeli Okulları ile paylaşılmış olması halinde; paylaşmış olduğum 3. kişi veri sahipleri ve velayetleri altında bulunan öğrencilere ait kişisel verilerin tarafımca 6698 Sayılı KVKK’ya uygun olarak işlendiğini ve okulunuza aktarıldığını beyan ve taahhüt ederim.

Yaptığım okul ön kayıt başvurusunun bu dönem kabul edilmemesi ve/veya başvuru kabul edilmiş olmasına rağmen okul kayıt işleminin bu dönem yapılmaması halinde, kayıt bilgilerimin başvurduğum eğitim öğretim dönemi boyunca değerlendirilmek üzere saklanmasını ve Okul başvuru kontenjanında herhangi bir değişiklik olması halinde tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum.

ÖĞRENCİNİN

Adı - Soyadı
    Doğum Tarihi(gün/ay/yıl) Doğum Yeri
    Şu an okuduğu sınıf Cinsiyeti

Daha önce devam ettiği okul bilgilerini, lütfen sondan başa doğru sıralayınız.

Okulun Adı Yeri Okuduğu Yıllar Ayrılma Nedeni

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okullarını Tercih Etme Nedeni;

Veli Tavsiyesi Çalışan Tavsiyesi Okul Dışından Birinin Tavsiyesi..(Lütfen belirtiniz)

AİLE BİLGİLERİ

Annesinin Babasının